Plasztikai sebészet

 

alt

aramutes

Az áramütés mindenki által rettegett sérülés, amely akár otthonunkban is érhet minket. De valójában miért is rettegünk tőle annyira? Milyen károsodásokat okoz a szervezetben az elektromos áram, és mennyiben függ attól a károsodás nagysága, hogy mekkora a feszültség? Dr. László Tamás háziorvossal beszélgettünk. 2013.04.16.
Tovább

 • Emberi sorsok - Hadvezér anyai szívvel
  Dr. Juhász Zsuzsa főorvossal, a Honvéd Kórház Égés-Plasztikai Osztályának vezetőjével vasárnapi ügyeletében beszélgetek; több részletben, mert néha kiszalad gyógyítani. Akkor még egyikünk sem tudja, hogy másnaptól esélye sem lenne az interjúnknak – mert percnyi megállás nélkül látja el az ajkai timföldgyár katasztrófájának sérültjeit.
 • Ha túl nagy a mell…
  A bulvármédiából és manapság már a hétköznapokból is egyre többet tudunk a különböző mellnövelő beavatkozásokról, az azonban nincs ennyire a köztudatban, hogy sok nőnek nem a kis mell okoz problémákat a mindennapokban, hanem éppen ennek ellenkezője. Dr. Szentes Tamás plasztikai sebésszel beszélgettünk a mellkisebbítő műtétekről.
 • Arcplasztika - Ha nem bírja elviselni a ráncokat…
  Ráncfelvarrás, ráncfeltöltés, botoxozás – napjainkban már nemcsak a televíziók bulvárműsoraiból és sztármagazinok lapjairól ismert fogalmak, hanem a hétköznapi életben is terjedő, egyre elfogadottabbá váló beavatkozások. Oláh Melinda esztétikai tanácsadónővel beszélgettünk az arcot érintő szépészeti kezelésekről.
 • Kollagénterápia: bőrfiatalítás idegen anyagok nélkül
  Igen sok tévhit kering a fiatalító beavatkozások körül, ennek következtében a kollagénterápiáról sem tudunk sokat. Úgy döntöttünk, fellebbentjük a fátylat az ilyen típusú kezelésekről, és ehhez Dr. Molnár László bőrgyógyász szakorvost és Oláh Melinda esztétikai tanácsadónőt hívtuk segítségül.