„Szigetel” az Egy csepp figyelem Alapítvány

Szigetel” az Egy csepp figyelem Alapítvány

Erős Antónia és csapata megméri a szigetlakók vércukorszintjét is!

A 2006-os Sziget Fesztivál vércukormérési rekordján felbuzdulva ismét kiköltözik az Egy csepp figyelem Alapítvány a Szigetre. Erős Antónia és csapata „meghosszabbított nyitva tartással” várja az érdeklődőket. Tavaly két nap alatt több, mint 1500 ember vércukorszintjét mérték meg, idén három napon át, augusztus 10-11-12-én délután 3 és 8 óra között használhatja ki minden szigetlakó az ingyenes lehetőséget.

Az Alapítvány – ahogyan tavaly is - a Sherpa Kalandvárnál veri fel sárga-piros „Egy csepp figyelem” feliratú sátrát, ahol szakképzett ápolók mérnek vércukrot, valamint vérnyomást is, és adnak felvilágosítást a cukorbetegséggel kapcsolatban. Idén arra hívják fel a figyelmet, hogy egészséges életmóddal – rendszeres mozgással, egészséges táplálkozással és évenkénti szűrésekkel - a cukorbetegség többszázezer embert fenyegető, helytelen életmóddal együtt járó típusa megelőzhető.

Mindegy, hogy mit ettél vagy ittál, bármikor lehet ellenőrizni a vércukorszintedet! A legjobb alkalom péntektől vasárnapig a Sziget-en lesz a Sherpa Kalandvárnál!

Szánj egy csepp figyelmet egészségedre!

Budapest, 2007 08. 06.

További információ:
Petrik Liána 30/ 249 6288

Mérei Andrea 20/ 999 8480

 

Kapcsolódó oldal: