HARMADIK EGY CSEPP VILÁGNAP A SYMÁ-BAN!

 

HARMADIK EGY CSEPP VILÁGNAP A SYMÁ-BAN 2008. november 16-án!

 

Az Egy csepp figyelem Alapítvány újra vár mindenkit az ingyenes családi- és egészségnapra

Az Erős Antónia által három évvel ezelőtt létrehozott Egy csepp figyelem Alapítvány 2006 novemberében rendezte meg első ízben az Egy csepp Világnapot azzal a céllal, hogy minél több család fordítson egy csepp figyelmet az egészségére részben a Diabétesz Világnap tiszteletére. A szervezők több, mint tízféle ingyenes szűréssel, szórakoztató programokkal, sorsolásokkal várták azt a több, mint 15 000 embert, aki ellátogatott Budapesten a SYMA Sport- és Rendezvényközpontba az első és a második Egy csepp Világnapon 2006-ban és 2007-ben.

A harmadik Egy csepp Világnap számos újdonságot tartogat az előző évekhez képest. 2008. november 16-án, vasárnap 10:00-18:00 óra között várják az Alapítvány munkatársai az érdeklődőket. Délelőtt a mozgásé és a gyerekműsoroké lesz a főszerep. Délután koncertek, nyereménysorsolások, lesznek, és egy igazi különlegesség: délután 2 és este 6 óra között élőben jelentkezik a Danubius Rádió Kívánságműsora a helyszínről.
A rendezvény ideje alatt kiállítók termékeivel is megismerkedhetnek a vendégek, valamint ingyenes tanácsadást és számos térítésmentes szűrést vehetnek igénybe a különböző standokon. Eközben olyan fellépők szórakoztatják majd a közönséget, mint Szandi, Csonka András, a Fiesta, a Zanzibár, a Groovehouse, Gryllus Vilmos, a Kolompos együttes. A nap házigazdái többek között Barabás Éva, Erős Antónia, és Szellő István lesznek, és a résztvevők találkozhatnak az ország kedvenceivel: a Barátok Közt sorozat szereplőivel is. A sztárok közül többen megjelenésükkel, fellépésükkel is támogatják a rendezvényt, illetve a cukorbetegség ügyét.

Mindenki, aki belép a rendezvényre, egy szórólapot kap, amellyel részt vehet a sorsolásokon. 2006-ban és 2007-ben mobiltelefonokkal, lapelőfizetésekkel, életmód programokkal térhettek haza a szerencsések, és a fődíj egy tíznapos luxus utazás volt. Idén újdonság, hogy déltől kezdődően óránként kisorsolunk egy-egy, azaz összesen hat darab kétszemélyes, repülős utazást!
Az Egy csepp Világnap üzenete mindenkihez szól, aki szeretné jól érezni magát a szórakoztató programokon, miközben tesztelheti saját és családja egészségi állapotát is.

Legyen Ön is részese a Világnap által nyújtott élményeknek, és szánjon egy csepp figyelmet egészségére!

További információ:
Pusztai Anna 30/ 249 62 88

Kapcsolódó oldal: