Ki a legegészségesebb sztár Magyarországon?

SZELLŐ ISTVÁN EGÉSZSÉGESEBB VAGY
DEMCSÁK ZSUZSA?

Ki a legegészségesebb sztár Magyarországon?

Szellő István, Rékasi Károly, Demcsák Zsuzsa, Czippán Anett - mi a közös bennük? Az RTL Klub, a TV2, a Barátok Közt produkció sztárjai részt vettek a Egy csepp figyelem Alapítvány egészség felmérésén. Ezzel egyrészt vállalták, hogy az Erős Antónia által létrehozott Alapítvány szakemberei felmérjék egészségi állapotukat, másrészt példát mutattak mindenkinek abban, hogy időnként feltétlenül ajánlott szűréseken részt venni.
Az Alapítvány 2008-ban folyamatosan mérte fel több, mint húsz ismert ember egészségét: ellenőrizték vércukorszintjüket, vérnyomásukat, koleszterinjüket, testzsír- és vázizomzat adataikat, a dohányzással kapcsolatot szénmonoxid (CO) kibocsátást, és még sok minden mást. Emellett megkérdezték azt is, hogy mit tettek a korábbi években a sztárok a megfelelő életmódért, volt-e életmódváltás az életükben. Így derült ki, hogy Pataki Zita odafigyel a táplálkozásra, Rékasi Károly rendszeresen edzőterembe jár, Németh Lajos a futásnak nem csak mint egyszerű szenvedélynek hódol, vagy Azurák Csabát gyermekei születése ébresztette rá, hogy felelős saját és családja egészségéért.
A felmérés eredményeit a napokban összesítették a szakemberek, és részben a szűrési adatok, részben az életmód- illetve a tudatos életmód-váltás alapján ítélték oda a „Ki a legegészségesebb magyar sztár 2008” díjat. Hogy ki veheti át, az kedden (április 21-én 11:00 órakor a Novotel Congress-ben) derül ki az Egy csepp figyelem Alapítvány sajtótájékoztatóján. Az alapító, Erős Antónia adja majd át a jelképes elismerést a nyertesnek, valamint minden résztvevő kap egy egészség csomagot az idei évre, amellyel tehetnek is egészségükért, és benevezhetnek a 2009-es megmérettetésre. A 2008-as verseny résztvevői Azurák Csaba (TV2), Balogh Edina (Barátok Közt), Csonka András(RTL Klub), Czippán Anett (TV2), Demcsák Zsuzsa (TV2), Dombóvári Vanda (RTL Klub), Gaál Noémi (TV2), Kárász Róbert (TV2), Kiss Ramóna (Bartátok Közt), Kinizsi Ottó (Barátok Közt), Kardos Eszter (Barátok Közt), Németh Kristóf (Barátok Közt), Németh Lajos (TV2), Pataki Zita (RTL Klub), Rékasi Károly (Barátok Közt), R. Kárpáti Péter (Barátok Közt), Szujó Zoltán (RTL Klub), Véber István (RTL Klub), Váczi Gergő (TV2), Várkonyi András (Barátok Közt), Szőke Zoltán (Barátok Közt), Szellő István (RTL Klub).

Szánjon Ön is egy csepp figyelmet egészségére!

További információ:
Pusztai Anna 30/ 249 62 88


Kapcsolódó oldal: