Vélemény

Amennyiben úgy gondolja, kérjük küldje ide írását. Kérjük, hogy néhány mondatot írjon önmagáról is (munkahely, esetleg betöltött tisztségek) valamint szívesen vesszük, ha fényképet is mellékel írásához.


Vélemény

 

Vélemény rovatunkkal lehetőséget szeretnénk biztosítani arra, hogy a gyógyszerészet és a gyógyszerészek helyzetéről elmondják a véleményüket, kritikájukat, esetleg önkritikájukat, javaslataikat az ágazat szereplői. A várhatóan eltérő vélemények miatt jelezzük, hogy a szerkesztőség értelemszerűen nem feltétlenül tud minden állásponttal azonosulni, azaz a megjelenő munkák nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét.

 

prof dr kata mihaly

A magyarországi gyógyszerellátás a századfordulóig az egészségügy élvonalába tartozott, az-az törvények szabályozták, jól szervezetten működött, műhibák nem fordultak elő és a hála-pénz is ismeretlen volt. Jóllehet, utóbb és főként a gazdaság-politikai döntések okozta gondok száma is növekedett, pl. a rentabilitás intenzív csökkenése. 2013.04.17.
Tovább

prof dr eros istvan

Tisztelt Kollégák! A Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán az ünnepi ülésen, 2012. december 6-án prof. dr. Erős István néhány gondolata hangzott el az „Orvosi hivatás a XXI. században” és a „Gyógyszerészi hivatás és a gyógyszerészi gyakorlat aktuális kérdései a XXI. században” pályázati témakörben benyújtott díjnyertes pályázatok bemutatása előtt. 2013.03.05.
Tovább